>Amanida pagesa en got

>

Ja torna a ser dia 15! I fa un mes que no passava per aquí… Amb això dels exàmens he estat completament aïllada del món blocaire. Us asseguro que m’aniré posant al dia i tornant a passejar per les vostres cuines, que sabeu que m’encanten!
Estic entusiasmada amb la Recepta del 15 d’aquest mes, perquè m’encanten les amanides i són el meu plat plat estiuenc preferit. Espero poder recollir totes les que feu vosaltres perquè em sembla que les provaré totes!
M’he animat a preparar una recepta típica d’Eivissa: l’amanida pagesa. Simplement, he volgut presentar-la d’una altra manera perquè per ella sola no és allò que en puguem dir una amanida bonica. 
Espero que us agradi!

Ingredients
-2 patates grans
-4 pebrots grans
-1/2 ceba
-Una llauna de tonyina ( o peix sec o bacallà esmicolat)
-1 allet
-2 ous 
-Oli
Com ho fem?
Bullim les patates i l’ou dur. Els pebrots, els podem comprar torrats o, si podeu, queden millor torrats a casa. Els poseu en una safata que pugui anar al forn i els deixeu entre 30-45 minuts depenent de la potència del forn. Ha de quedar la pell negra perquè es puguin pelar bé. També els podeu comprar torrats, però com són més petits, per tant, n’haureu d’afegir més quantitat. 
Pelem les patates i les tallem en rodanxes. Les posem al fons del got per fer el timbal. Després, hi posem els pebrots tallats en tires. A sobre, la ceba tallada en bocinets petits, l’ou en rodanxes, la tonyina i, finalment, l’allet picat.
Ho ben ruixem amb oli d’oliva i llest per servir!

Bon profit!

Anuncis

Posted on Juny 16, 2011, in Eivissa, La recepta del 15. Bookmark the permalink. 24 comentaris.

  1. >Pffff, cuina moderna!:-P

  2. >Marina, espero que els exàmens t'hagin anat bé! Aquesta amanida presentada en got fa que quedi més vistosa i elegant! Que bona!Petons!

  3. >que no és vistosa aquesta amanida??? vaja! el que és segur és que ha d'estar boníssima, a mi m'encanten els pebrots escalivats, aquesta amanida me l'apunto!! 🙂

  4. >Quina presentació més original! Els ingredients són boníssims. Serveix fins i tot per acompanyament d'un plat de carn a la brasa… Ja sento l'oloreta!Petons

  5. >Ai Marina!!! jo en vull una per dinar!!! que bona!!! fresqueta..ummmm!!petons

  6. >Més fàcil, bona i refrescant impossible…ideal per aquesta època i per qualsevol hora.

  7. >Ostres!!! sorprenent i deliciosa!! aquesta presentació és genial!! t'ha quedat de luxe!!Un petó enorme bonica!!Espero que els examens hagin anat genial!

  8. >magnifica amanida i amb una presentacio de 10!! Una abraçada

  9. >Una ensalada muy rica!! y con esa presentación tan chula, genial para un dia de fiesta. Un abrazo!!

  10. >Una amanida clássica presentada molt moderna que mai falla.Petonets

  11. >Amb productes de temporada, i molt de la terra, deliciosa amaninada molt ben presentada en gotets. Petons,

  12. >D'amanida pagea n'he menjat tant a Eivissa com a Formentera. però sempre amb peix sec. Així amb tonyina em serà més fàcil d'improvosar.Ànims que aviat ja arriba el teu merescut descans!!petonets

  13. >Que bones que són les amanides amb patates mmmmm! Aquesta presentada amb el got t'ha quedat genial

  14. >Hola,No sabia qu es deia amanida pagesa!!! M'encanten tots els ingredients o sigui que queda apuntada. Petons

  15. >Una amanida perfecta! M'ha encantat la presentació.

  16. >Molt bona idea la de cruspir-se aquesta amanida en un got, m'agrada!

  17. >Una idea genial i una presentació impecable.Un petonet

  18. >Quina bona manera de presentar una amanida. Que original. A més, que bona deu ser.Una abraçada!

  19. >Una bellissima idea gustosa, ciao 🙂

  20. >Senzilla i de presentació impecable. M'apunto la idea de presentar-la en got. Quan té ingredients tan potents nutritivament em sembla molt encertat! I una foto preciosa, com tot el bloc. Un petonet!

  21. >Muy buena,y con una presentacion chulisima!Besets.

  22. >Que fresqueta!! me l'apunto…espero que hagin anat be els examens, per cert!!

  23. Una pinta brutal!!! me l’apunto…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: