Bescuit de llimona: el més fàcil i ràpid del món

Doncs sí. Heu llegit bé. El bescuit de llimona més fàcil i ràpid del món. I no per això, menys deliciós. Ideal per esmorzar, berenar i per menjar a l’hora que et vingui de gust perquè es fa en un “plis plas”. La recepta l’he treta del bloc de la Su, Webos Fritos, a qui no li calen presentacions. Us deixo amb la recepta i ja em direu què us ha semblat, perquè segur que serà un èxit a ca vostra!

 

Ingredients:

-250gr de farina

-250gr de sucre

-3 ous

-1 sobre de llevat

-La ratlladura d’una llimona

-Un iogurt de llimona

-100 gr d’oli de girasol

 

Com ho fem?

Doncs ben fàcil. Escalfem el forn a temperatura mitja. En un bol, barregem el sucre i els ous. A continuació hi afegim la resta d’ingredients barrejant-ho tot molt bé amb unes varilles. Untem un motlle d’oli o mantega i hi aboquem la barreja. Enfornem durant 20 minuts i llestos. Si voleu, podeu decorar-lo amb un setinat (“glaseado”) de llimona. Barregeu en un bol sucre llustre i unes gotes de llimona. No aboqueu molt de suc de llimona de seguida, perquè el sucre llustre de seguida es dissol. Aboqueu la mescla per sobre el bescuit fred i deixeu que el setinat es faci dur. Llest per gaudir!

Anuncis

Posted on Juliol 1, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 32 comentaris.

  1. Molt fàcil, però més bó encara.
    Bon cap de setmana!!

  2. La meva àvia és la reina d’aquest bescuit! però ella hi hi afegeix mig vaset d’anís! i enlloc de satinat hi posa pinyons i sucre al cim.
    T’has tallat els cabells (xafarderisme).
    Petonets i bon cap de setmana!!

  3. Et veig també una mica Pirata “robant” receptes d’altres, eh??? jejeje! :p

    Té molt bona pinta….. però m’esperaré unes setmanes a fer-lo, vull perdre algun kilet més abans! 😉

  4. M’agrada i molt!! just ara pensàvem receptes faciletes per allà on anem de vacances, anirà perfecte!! ja t’explicaré 😀

  5. mmm quines ganes de provar-lo! m’encanta la recepta i crec que ben prest en faré! Petons!

  6. Aquestes coques son les mes bones per esmorzar, amb un cafe amb llet, mmm….

  7. Un clàssic que sempre ve de gust encara que estiguem a 30ºC, oi?

  8. MERCÈ-destapant cassoles

    El cap de setmana és ideal per a les coques, biscuits i berenars casolans. Una coca amb una glassa que tindrem en compte!

  9. Boníssim, unes postres sanes, senzilles de fer i amb una pinta espectacular!!mmmm quin bon berenar, acompanyat d’un tè!!

  10. Què bo, nosaltres el fem semblant però amb oli d’oliva suau i amb iogurt natural… provarem de canviar-lo! Encara que aquest cap de setmana l’he fet amb trossets de préssec i amb amettles laminades per sobre i m’ha enamorat! jejeje

  11. Aquest setinat ,(m’agrada aquesta paraula) ..m’està demanant un bocí del coc més fàcil, ràpid…. i bó del món
    Una abraçada

  12. Ha d’estar tremendament bó i només per lo fàcil que és de fer… Aquest setinat emula la salivera que se’m fa de veure’l, aquí, tan gruixudet, tendre i suau…Uf! He sopat i me’n menjaria la meitat d’una atacada! Petons.

  13. Ui Marina tinc que agafar un altre cop l’adreça per que no m’actualiza, ara es per que he vingut a buscar el teu ençall …

    Quin biscuit més bo… lleuger i perfecte per un berenar.

    Petonets maca

  14. Hola m’agrada molt aquest canvi i també el teu pà de pessic de llimona.

    Un petonet

  15. Bo, fàcil i fresquet… què millor per a un temps calorós com el d’ara!
    PTNTS
    Dolça

  16. Amb aquest bescuit l’èxit està assegurat, a tothom li encanta. No l’he fet mai amb el setinat de llimona, deu estar molt bo.
    Fins aviat

  17. No per ser fàcils, els menjars son mes bons.
    Un bescuit per totes les ocasions.
    Petons

  18. Doncs és ideal per l’estiu quan fa mandra passar-se massa estona a la cuina i només tenim ganes de gaudir de l’aire lliure. I amb la glaça al damunt, quina salivera m’has fet venir Marina. 😉
    Petons!

  19. un bescuit de llimona molt bo i facil
    peto
    miquel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: