>Maduixes per esmorzar

>

Sempre tard, sempre! Bé, ja sabeu que la publicació d’avui és una excepció. És que no em puc perdre la Recepta del 15, quina vergonya! Com que no he tingut molt de temps, he preparat dues receptes ben i ben senzilles. Una mantega de maduixes i uns muffins de maduixes. En realitat, volia fer una altra recepta, però me la reservo per un altre dia, quan estigui més relaxada. 
Volia donar-vos les gràcies a tots per la vostra participació i dir-vos que, tot i que no us pugui deixar cap comentari al vostre bloc, estic encantada amb les vostres receptes! Sé que sempre us supereu i per a nosaltres això és un premi molt gran. L’acollida de “La recepta del 15” ens ha sorprès gratament i estem encantats amb la resposta. Sou uns artistes!
Gràcies de tot cor!
Us deixo amb les dues receptes, animeu-vos a preparar-les, que són facilíssimes!

Muffins de maduixa
Ingredients
-1 got de farina
-1 got de sucre
-2 ous
-1 cullerada de bicarbonat sòdic
-1 cullerada d’oli d’oliva
-1/2 got de llet
-8 maduixes 
Com ho fem?

Escalfem el forn a uns 180º. En un bol, batem els ous i hi afegim, poc a poc, el sucre, l’oli, el bicarbonat sòdic i l’oli. Ara, hi afegim la llet i les maduixes. Quan estigui, hi afegim la farina i mirem que ens quedi una massa no excessivament densa. Ara, l’aboquem dins un motlle per a muffins de manera que no passi dels 2/3 perquè sempre pugen. El bicarbonat fa la funció del llevat juntament amb la llet. Queden ben tous i sucosos. Els enfornem durant 20 minuts i fem la prova de l’escuradents. Els deixem refredar i llestos!





 Mantega de maduixa

Ingredients

-100gr de mantega
-400gr de maduixes
-1 tassa de sucre

Com ho fem?

Tallem les maduixes molt petitones i les aboquem en una cassola a foc lent juntament amb el sucre perquè facin un almíbar. Le deixem coure uns 30 minuts o fins que s’hagin desfet gairebé del tot. Ara, afegim la mantega i deixem que es fongui. Coem durant uns 5 minutets més i apaguem el foc. Ho deixem refredar i ho posem en un pot. Ho fiquem dins la nevera i ho untem amb pa, croissants, brioxos quan vingui de gust. Aguanta uns dies a la nevera, però jo no li donaria temps de fer-se malbé 😉

Posted on Mai 15, 2011, in postres. Bookmark the permalink. 40 comentaris.

  1. >Ostres!! Mantega de maduixa??? Això ho hauré de tastar, encara que l'operació bikini pateixi un poc.Els muffins segur que estan boníssims!! Uff…quina gana que m'està entrant!!Ànims amb l'estudi que ja queda poquet!!Petons!

  2. >Home!! Jo ja patia!! jajajaAquest muffins són fantàstics per esmorzar i la mantega molt original, eh? :)Nena, lo d'avui no té nom… ja en portem més de 70! Estem flipant i molt contents!!Visca la recepta del 15!!PetonetsSandra

  3. >Ja m'extranayva no veure la teva proposta!! ai ai ai!! 😛 La primera, fantàstica, t'han quedat rpecioses i molt tendres. La segona m'ha deixat amb la boca oberta. No ho havia sentit mai i la trobo molt original. S'haurà de tastar!!Molts petonets guapa!! 🙂

  4. >Ostres Marina!! Quines dues propostes!! Però la que m'ha deixat amb la boca ben oberta és aquesta mantega de maduixes!! Uoooo que bona que ha de ser! Ja la provaré! ;)Petons i enhorabona per l'èxit de la recepta del 15!

  5. >Marina!!!no pots estar sense cuinar eh! encara que sigui sencilla em semblen fantàstiques aquestes receptes, la primer per què està boníssima i la segona per original. Petonets!!!

  6. >més val tard que mai, no????? unes receptes fantàstiques!!! molts petonets guapa

  7. >Que bon esmorzar!, llàstima que el vaig veure tard sinó em planto a casa teva a agafar una mica, m'encanta com et van quedar els Muffins de maduixes, tan tendres … Però la melmelada em sembla d'allò més curiosa.Un petonet guapa

  8. >ben senzilles, però no menys ideals per fer un esmorzar de misto! cada setmana fem magdalenes amb la meva filla, aquestes seran les pròximes.

  9. >Molt bones i originals Marina!! els examens no han guanyat la batalla i la recepta del 15 ha guanyat!! 😉 (ho dic per les dos, jejeje) Molts ànims amb l'estudi també! Et deixo el meu enllaç http://www.clubdecuines.cat/recepta/sopa-de-maduixes-amb-estrelleta-3-xocolates-la-recepta-del-15/7114 :)petons

  10. >molt bones les dues receptes i la mantequilla de maduixes me la llevo yapetomiquel

  11. >Unes propostes fabuloses bonica!!!! quines muffins més esponjoses!! segur que estan de vici…. i aquesta mantega de maduixes?? em sembla super original i ben tentadora!! m'encantaMolts petonets i bona setmana guapíssima!

  12. >Si ha sido genial para ti encontrarme no sé que decirte yo jaja Tu blog me ha encantado, tienes muchas cosas maravillosas! Te sigo, necesito ver las próximas recetas que vas a publicar, me interesa tu blog un montón!Muchos besos, seguimos hablando!

  13. >Mmm… quina delícia!! Apunto la recepta que algun dia la faré! jejeje Me n'alegro que t'hagi agradat també la nostra recepta i la cançó!UNa abbraçada!

  14. >Qué ricos! Como me encantan las fresas en todo!Menudos muffins más buenos!

  15. >Bé, ara ja tornes a tenir energia per tonar a estudiar! Molt original lo de la mantega de maduixes!Petons

  16. >Això ho hauré de probar, que bó tot, els muffins amb maduixes fresques no ho he fet, però el resultat final tot un èxit i la mantega de maduixes….. per sucar-hi pa. Tot deliciós. Petons,

  17. >Hola marina, gracias por tu comentario en mi blog!!, me encanta el tuyo y las recetas con fresas que has hecho..ya vi ayer las que publicaron Alba e Ingrid y la verdad es que os habeis superado!!!Muchos besos y seguiremos viendonos espero!!!! 🙂

  18. >Els muffins es poden farcir d´infinitat d´ingredients a partir de la base mare.Aquests de maduixes deuen ser d´allò més suaus i amb el punt dolcet d´aquestes. Què bons1

  19. >Les magdalenes han de ser delicioses,però la mantega m'ha semblat molt original! provaré de fer-la!!

  20. >Han de ser uns muffins deliciosos per esmorzar. Ja me'ls imgino oberts pel mig i untats amb aquesta mantega tan bona…

  21. >No se con que quedarme,las dos propuestas me encantan!Las magdalenas tienen un buen mordisco,que ricas…y la mantequilla es de lo mas original….me quedo con las dos.Besets.

  22. >che que booo, un beset.

  23. >Potser vas tard però a temps per deixar-me amb la boca oberta! aquests muffins tenen un aspecte boníssim, semblen melosos i esponjosets, i aquesta mantega em sembla perfecte per embolcallar qualsevol pastís de maduixes.me les apunto totes dues 😉 petonss

  24. >Hola guapa tucom diu la capisi, que boooo, m´encanta la teva proposició pecaminosamil petonets Susanna

  25. >Fantàstiques les dues coses. Amb tantes receptes de maduixes hauré de comprar-ne moltes caixes per provar-les totes!

  26. >Marina, pues sencillas o no, a mí me parecen estupendas las dos.Me gustan.Besos

  27. >La primera m'ha encantat però la mantega m'ha deixat al·lucinada, ha d'estar molt i molt bona!Ànims amb els exàmens.Petonets.

  28. >Quines dues receptes més guapes! Sort amb el que t'espera!

  29. >Unes receptes d'alló més bones.Un petonet

  30. >Que bueno…! Las cosas ricas siempre engordan tanto… que desayuno me hacía ahora mismo con todo eso!

  31. >Dues propostes molt bones, les magdalenes fantàstiques, i la mantega de maduixa, queda anotada doncs tinc que provar-la, amb el teu permísPetons

  32. >Els muffins tenen una pinta estupenda, però amb la ideade la mantega m'has sorprès, habia fet mantega salada (anxoves, olives, etc…) però mai amb fruita, aixó s'ha de tastar.petos gastronòmics

  33. >Justament ahir vaig fer-les. Les meves primeres muffins de maduixa.Boníssimes!:)

  34. >M'ha agradat. De les receptes que he vist amb maduixes per a la recepta del 15 no havia vist una així de muffins o similar. I fan molt bona pinta 🙂

  35. >Marina ja t'he inclòs al post!!! Mil sorrys!!! i els muffins, segur que deliciosos!!Ptnts

  36. >Uy guapa mantega de maduixa!! No n´havia sentit parlar mai!! M´encanta de vreitat! I els muffins preciosos i bons segur! Muack!

  37. >QUe bones !!!! Les dues receptes són una meravella !!! Jo crec que esmorzaria amb les dues, je je jePetonets

  38. >Quines muffins més bones, han de ser un esmorzar fantàstic! I la recepta de la mantega és d'allò més original! Per cert, gràcies per la visita al meu blog 😉

  39. >Hola,Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web decocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchefpara darse a conocer.Para suscribirse a Ptitchef vaya ahttp://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o enhttp://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra laparte superior.Atentamente,

Deixa una resposta a Acabatdefer Cancel·la la resposta