>Brownie

>

Avui us presento unes postres facilíssimes i que agraden a tothom…. Un brownie de xocolata! Fins el moment havia provat moltes receptes però cap em satisfeia. Sempre em quedava molt eixut i als dos dies ja no valia ni un duro! Em sembla que aquesta recepta és la que millor queda. L’he treta del llibre Postres. Curso de cocina para sibaritas. És la única recepta que m’he atrvit a fer. Les altres són espectaculars. A veure si, quan tingui una mica més de temps, m’hi poso d’una vegada i us sorprenc de veritat…
Ingredients
100gr de xocolata fondant
60gr de mantega
3 ous grans
75gr de sucre
30gr de farina
1/2 culleradeta de llevat en pols
Com ho fem?
Escalfem el forn a màxima temperatura. En una cassola aboquem la mantega i la xocolata i deixem fondre a foc lent mentre anem remenant. No cal bullir-ho. Quan estigui, ho deixem refredar. Mentrestant, en un bol gran, barregem els ous i el sucre amb la batedora. Hi afegim la xocolata, la farina i el llevat i ho ben barregem amb les varilles. Utem un motlle rectangular amb mantega i hi aboquem la mescla. Enfornem durant uns 20-30 minuts. Fem la prova de l’escuradents per saber si està ben cuit de dins. Ho deixem refredar i llestos!

Bon profit!

Anuncis

Posted on Abril 4, 2011, in postres. Bookmark the permalink. 31 comentaris.

  1. >No puc pessigar la foto…no se que passa que no em deixa je je…per mi és perfecta!!!ptons

  2. >Marina, te han quedado muy buenos…y como sí que son fáciles voy a tener que hacerlos….Bicos

  3. >Que bó!! Hi ha una mica per mi? jejejPetons.

  4. >mmm brownie, m'encanta, amb gelat de vainilla o amb xocolata fosa encara desfeta. És un dels meus dolços preferits, i tens raó, costa trovar-ne la recepta perfecta, odio que quedi massa sec, m'agrada més aviat humit. El teu té una pinta boníssima, segur que és una delícia, s'haurà de provar un dia d'aquests :P.Per cert, una pregunta, les azuki beans són un tipus de faves? és que ja tinc la recepta del 15 preparada i fotografiada, però ara m'ha vingut el dubte de si es consideren faves o no. Petonets!!

  5. >Un brownie delicioso! Me gusta tomarlo con helado, el contraste del brownie aún caliente y el frío del helado me encanta. Bss

  6. >A casa els brownies no duren ni 1 día, aquest es veu espectacular i quan agafi posesió de la meva cuina i els estriis, el faig.Un petonet

  7. >Veig que hi has posat llevat…suposo que deu ser una modalitat nova de fer el brownie, ja que la recepta original no em porta.T´ha quedat molt esponjós i humit. Ja ens diràs si t´ha durat més de dos dies perquè a mi no em dura ni 30 minuts.

  8. >A mi també em passa que de seguida queden secs, excepte el de maduixots. Haurem de provar aquest també!petonets

  9. >Aquest brownie pinta deliciós!!!!Haurem de provar aquesta recepta teva….

  10. >Uooooo però que boooooo. Fa anys que no en menjo i veien elq ue has fet tu m'entren unes ganetes !!!Amb el teu permís em porto la recepta.Un petonàs

  11. >que bé!!! sóc una fan incondicional del brownie!!! això sí, acompanyat de gelat de vainilla!!!! petonets bonica

  12. >Aquesta mena de coca de xocolata una mica humida és una delícia!, a les fotos s'aprecia la xocolata bona… Una abraçada.

  13. >Té molt bona pinta! A mi també em va costar trobar una bona recepta de brownie, però finalment ho vam aconseguir i la vam publicar fa un temps! jejePetons!!Sandra

  14. >el brownie siempre queda bueno y nadie le dice no a un buen trozo como estos que nos presentaspetomiquel

  15. >Què bons que són els brownies!!Ara que hi ha una cosa amb la que no estic d'acord…deixar-lo refredar???!!! Què dius??!! Això és un sacrilegi, a no ser que sigui un brownie per dur a alguna banda. En cas contrari, el brownie no el deixam refredar…bé, realment no podem,…amb aquella olor…l'he de tallar, no puc aguantar. M'apuntaré la teva recepta i el provaré!!Un petó, Paula

  16. >Hola,A mi amb aquest ja m'has sorpres.. així que ni m'imagino les properes versions!! les fotos ja ens deixen clar com de bo ha d'estar. Petons

  17. >El brownie deu ser exquisit peró les fotos són més exquisites encara. Felicitats Fotógrafa!!!Estherhttp://comosiempremadreando.blogspot.com

  18. >Quina bona pinta. L'hauré de provar aviat!Molly

  19. >Uf!!! fa dies que intento portar-me bé… però veient aquest brownie no se si aguantaré… petó

  20. >No em puc resistir a una nova recepta de brownie, provaré la teva també!

  21. >No m'estranya que sigui una de les millors, perquè té una pinta excel·lent. Fer brownie està a la meva llista de pendents. Estic impacient per veure receptes del llibre.Una abraçada!

  22. >Los brownis me gustan mucho y que queden un poco "crudos" mucho mejor.Tus fotos fantásticas para acompañar una buena receta!

  23. >Quién pudiera hincarle el diente a un pedacito de esa delicia…Besos.

  24. >Marina, qué brownie más rico te ha quedado.Unas fotos preciosas.Besos

  25. >El brownie es veu fantàstic, em guardo la teva recepta perquè l'últim que vaig fer…Petonets.

  26. >Quina bona pinta! jo m'hai m'he atrevit a fer brownie, però crec que ho provaré.

  27. >Amb un cafè amb llet = el berenar perfecte!

  28. >Marina!! aquest brownie està genial!! a mi m'encanta! tant xocolatejat!! té una esponjositat tremenda!!Molts petonetss

  29. >Que bó…. que es el brownie, jo que sòc una xoco adicte, a totes hores en vindria bé, menjar un tall.Es un dels meus dolços preferits, sobre tot tebi i acompanyat amb una mica de gelat.Petons

  30. >Hola Marina, tienes un blog precioso, con unas fotos fantásticas!El brownie tiene una pinta deliciosa!Me tendrás por aquí a menudo!Un besito!

  31. >Avui l'he fet per berenar i no ens hem pogut resistir a provar-lo, boníssim!!! Moltes gràcies per compartir la recepta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: