>Batut de poma

>

Aquél que dijo “más vale tener suerte que talento”, conocía la esencia de la vida. La gente tiene miedo a reconocer que gran parte de la vida depende de la suerte, asusta pensar cuántas cosas escapan a nuestro control.
En un partido hay momentos en que la pelota golpea con el borde de la red, y durante una fracción de segundo puede seguir hacía delante o hacía detrás. Con un poco de suerte sigue hacía delante y ganas, o no lo hace y pierdes.

Match Point, 2005

Sí, efectivament. Vaig curta de temps, com sempre. Com podeu veure, la recepta d’avui (si se li pot dir recepta) és “cutrement” fàcil. Tot i així, intentaré treure-li virtuts: 
.fàcil (em repeteixo, amb el vostre permís)
.ràpida
.sana
.saborosa
.apta per a tots els públics
.si no us agrada la poma podeu canviar-la per una altra fruita
.és una manera fàcil d'”enxufar” llet i fruita als més petits
.blablabla
Espero que us hagi convençut aquesta magnífica llista de virtuts del batut de poma. Jo gairebé estic a punt de creure’m que he publicat quelcom decent…

Ingredients

-1 iogurt ensucrat
-300ml de llet evaporada
-50ml de llet normal
-2 pomes


Com ho fem?
Fàcilíssim! Pelem les pomes i les tallem en bocinets. barregem amb la resta d’ingredients i batem amb la batedora. Un berenar sa i deliciós que, de segur, agradarà als més petits! Podeu variar el batut amb la fruita que més us agradi. Així mateix, no cal afegir-hi sucre si la fruita ja en té prou. No teniu excusa per no entrar dins la cuina 🙂
Bon profit!

Anuncis

Posted on Març 7, 2011, in postres. Bookmark the permalink. 27 comentaris.

  1. >Doncs la veritat es que me'n beuria un ara mateix, ha d'estar realment bó! 🙂

  2. >Jo m'he cregut totes les virtuds, vés per on! jajaja O sigui que encantada de prendre'm aquest super batut!A més, amb aquestes fotos tan maques que ens presentes últimament… qui s'hi pot resistir?Petonets guapa!Sandra

  3. >Un batut ben bo. NO sempre s´han de publicar receptes difícils i les que considerem " tontes" deixar-les de banda…Tenen el seu encant i de fet en són la base de moltes.Hiha d´haver de tot en la vinya del senyor.

  4. >Saps que és el primer cop que sento això de batut de poma, n'havia vist de moltes fruites però de poma mai. No m'acabo d'imaginar quin gust deu tenir exàctament, però segur que és bo.La cita d'avui, una de les meves preferides, tant la frase com la peli, jeje.Petonets!!

  5. >Marina, jo encara li dono aquests batuts/ papilles a la meva nena! pero jo li barrejo sempre amb un plàtan i cualsevol altre fruita, un raig de llet i un parell de galetes maria…son brutals!! sempre acabo escurant el pot de la batedora!!Totes les cualitats que has nombrat, son prous com per publicar aquesta recepta tan bona…aquesta tarda mateix li preparo a la teva "tocaya"!!

  6. >Quina sobredosi de calci!! no sempre hem de publicar receptes enrevessades, no? jo aquest batut me'l prendria ara mateix. I només per la magnifica foto ja val la pena!!

  7. >T'has parat a pensar, que be que aniren aquest batuts dintre de poc, quan comenci la calor…un petonet

  8. >M'ha convençut la teva llista de virtuds!, ja,ja, de tota manera ja ho estic de predisposada perquè a casa fem sovint un batut semblant de plàtan o així com el teu però amb maduixes… Em sembla una proposta molt bona, sana, ràpida, saborosa…i tot el que ens has dit!, ah i les fotos una meravella!

  9. >Doncs jo estic convençudissima!! Ara que comença a fer solet em prepararé un batut d'aquests ben fresquet de la nevera i me'l copiaré que mai he fet serir la llet evaporada…Les fotos molt xules!!Molts petonets!! 🙂

  10. >Que bonitas fotografías y que rico batido natural, me encanta! besos

  11. >Una bona proposta i posats a fer, que n'hi hagi!!!. Els batuts els trobo taaaan bons que sempre em sembla que n'hi ha poc!

  12. >¡qué maravilla! me ha encantado la idea y me chiflan las fotos, por chiflarme, mi película favorita es match point ¡todo completito!besos

  13. >Dons també m’he cregut totes aquestes virtuts que dius.Les coses senzilles són les més importantsBona cuina

  14. >Un bon batut fresquet amb ingredients naturals…!Què més és pot demanar!!Ah!!Unes fotos molt maques! Emma

  15. >Estic plenament d'acord que a un batut com aquest se li poden atribuir tots els adjectius que has trobat, boníssim!

  16. >Doncs a mi m'has convençut i amb aquestes fotos encara més!Petonets.

  17. >doncs a mi no em sembla gens cutre!!! té molt bona pinta! Molts petonets bonica

  18. >jaja! a mi també em sembla que has publicat una cosa ben decent, perquè sovint ens oblidem que unes postres o un berenar senzill de fer també poden ser una delícia, si a més són sans i aptes pels més petits!Perfecte!

  19. >És molt més que decent! a d'haver-hi de tot i per tots.. Qui no et diu, que ara m'aixecaré i em posaré a fer-lo per quan arribi el meu marit i donar-li una sorpreseta… Fàcil, ràpid, sa, i a més pot ser una bona rebuda a l'entrar a casa… Molt bé també per aquestes magnífiques fotos que conviden a fer-lo! PEtons

  20. >Decent?? Aquesta recepta no pot ser més decent!!! M'encanta i les fotografies són fantàstiques! Un petó, Paula

  21. >Es molt mes que decent, molt bo i amb moltes propietats pels mes petits, però pels mes grans també, boníssim.Petons

  22. >Doncs, oi tant que en té de virtuts!!! No per la senzilla perd vàlua una recepta. Em sembla bonissima i com tu dius una manera fàcil d'enxufar fruita als nens, i als no tant nens. Genial!!!

  23. >Docns la recepta pot ser senzilla, però molt bona! I les fotos.. una passada!PtonsAnan

  24. >Un batido sabroso y sano, me encanta! y las fotografías son divinas! que tengas un buen fin de semana, besos

  25. >Jo també estic convençuda que els batuts són la millor manera de prendre sobredosis de energia. Aquest teu és boníssim!!!!Petonets

  26. >Sovint les receptes més senzilles són les més bones, oi? I a més, aquesta és ben sana, carregada de làctics i fruita, un batut ben nutritiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: