>Suflé de xocolata

>

Ja he acabat exàmens… I torno a ser persona! Uff, pensava que no arribaria mai aquest dia. Se m’han fet llarguíssimes aquestes dues darreres setmanes. Pensava que tindria uns dies de vacances, però no serà així. El dilluns ja comença el nou semestre. Em vaig quedar molt estafada… Però és igual! Estic contenta de poder tornar a la cuina i de poder-me retrobar amb tots vosaltres amb una mica més de tranquil·litat. Així que per celebrar el final del semestre i el començament del nou, us presento un suflé de xocolata. Pensava que hauria d’intentar fer-lo mil vegades, però m’ha sortit a la primera! Creia que això de muntar les clares a punt de neu se’m donaria fatal, però no. Me n’he sortit i estic molt orgullosa! Petons a tots i moltes gràcies per haver-me donat tants d’ànims aquests darrers dies. Sou genials!
Ingredients (per uns 8 suflés)

-3 ous
-1 got de farina
-1 got de sucre
-Un got de llet
-Mantega
-70gr de xocolata de cobertura
-Sucre glas per decorar

Com ho fem?
Posem a la cassola la llet amb la farina i anem movent fins que es formi una massa. Ho aboquem en un bol i hi afegim el sucre, la xocolata desfeta i una cullerada sopera de mantega. Muntem les clares a punt de neu i aboquem els rovells a la barreja. Quan les clares estiguin a punt de neu, les aboquem al bol i ho ben barregem tot, amb la batedora, si cal, perquè no quedin grumolls. Untem uns motlles de suflé amb mantega i aboquem la barreja fins cobrir-ne una tercera part. Enfornem a 200º, aproximadament, i deixem que pugin. No obriu el forn, que si no quedaran fets un nyap! Els treiem del forn i espolvoregem amb sucre glas. Servim immediatment.
 Bon profit!
Anuncis

Posted on febrer 5, 2011, in postres. Bookmark the permalink. 23 comentaris.

  1. >Uuuuuueeeee!! Per fi reina!! Ara ja ets lliure i ens pots deleitar amb recptes tan bones com aquestes!! Jo en vaig fer fa temps de suflé de xoco (amb Bailey's crec…) i em va dortir a la primera, tambe vaig flipar! :PUn petonarro!Sandra

  2. >Benvinguda de nou! La veritat és que t'hem trobat a faltar, tot i les teves "aparicions" puntuals! Aquest cap de setmana carrega les piles i amb forçes cap al nou semestre. Fa poc vaig fer un suflé de pollastre i em va sorprendre el resultat, ara tenc pendent fer-ne un de xocolata…tendré en compte la teva recepta! Una abraçada, guapa. Paula

  3. >Quina bona pinta! Mai els he provat de xocolata, segur que están molt bons.No descarto provar-los un dia d'aquests.Petonets!

  4. >Ostres Marina! Acaba de vèure la teva recepta la meva xicota i ja m'està apretant perquè ho faci! Però clar, el resultat no serà el mateix!!!! ;)Felicitats! Que te una pinta espectacular!

  5. >Mmmmm, quina bona pintaaa!!!

  6. >T'han quedat perfectes! jo encara no m'he atrevit amb els souffles…Una abraçada,

  7. >Hola Marina!Una bona manera de celebrar la finalització dels exàmens. Jo no m'atreveixo a fer-los. Te una pinta deliciosa, ja m'agradaria tastar una micona!!

  8. >Benvinguda ( o retornada) Marina!!jo no n'he fet mai perquè a en Jordi li queden molt bons i li pugen bé, i ja se sap donde manda patrón… jejeje

  9. >Enhorabona per haver fet la travessia…dels exàmens!Ja en pots estar de satisfeta amb aquest senyor souflé… una fantasia de xocolata espatarrant com es pot comprobar a les fotos. Una abraçada! (ja tinc la pizza pensada…)

  10. >Això no és un suflé, és una meravella, t'ha quedat preciosa, bona manera de celebrar el final dels exàmens!

  11. >Marina, espero que els examens hagin anat tan bé com el soufflé! És espectacularrrr, m'acabo d'aixecar i ja em menjaria un ara, ja…

  12. >rico , riquisimo,un beso.

  13. >¡Qué rico!, delicioso.saludos

  14. >Marina, espero que els exàmens t'hagin anat molt bé. El suflé t'ha quedat genial.Fins aviat

  15. >Precioso! Lo primero es entrar por los ojos, y este souflé me ha enamorado!

  16. >El soufflé de xoco em torna boja! m'encanta aquest postre i t'ha quedat d'escàndol, genial!! super esponjós i ha de tenir un gust… ;)petonets

  17. >Segur que les notes dels exàmens seran molt bones!Aquest souflé t'ha quedat espectacular! M'encanta, super esponjós i tebi, mm…

  18. >Enhorabona pels exàmens i per aquest suflé tan bo que has fet! No he fet mai suflé, sempre he pensat que no em pujaria. El tinc a pendents perillosos, ja,ja,ja.Petonets.

  19. >Visca la llibertat!!!El soufflé espectacular, i més surtint així a la primera…petonets

  20. >Visca!!!!!! ja et tornem a tenir on-line!!! Felicitats pels exàmens i benvinguda!!! Has tornat amb una recepta espectacular!!!! tinc unes ganes de fer-la! petonets guapa

  21. >Sensacional. Además te ha aguantado para la foto. Me ha entrado un hambre voraz al verlo.Besos.

  22. >hola! espero que hagin anat bé els exàmens.el souflé t'ha quedat perfecte.pt!

  23. >no tan sols t'ha sortit a la primera sinó que t'han quedat increïbles …..Sort al segon semestre!! Una abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: