>Spaghetti amb gambes i carxofes

>

Per fi… Per fi tinc una vaixella nova! Ahir vaig anar a una botiga especialitzada en estris de cuina i no vaig poder-me resistir. Ara podré presentar una mica més decentment els plats que prepari. A més, el Pepe, mentre jo estava distreta mirant les vaixelles i comentant amb la venedora, em va comprar una cosa… Un bufador! Ara sí que no se’m resistiran les postres… A veure si per la setmana vinent puc prepara una crema catalana o una creme bruleé, que sempre m’ha fet molta il·lusió. Bé, avui us presento un plat senzillet i bastant lleuger, que després de festes empre va bé… Uns spaghetti amb gambes i carxofes. Espero que us agradi!
Ingredients (per a 4 persones)
-400gr d’spaghettis
-4 tomàquets grans i madurs
-1/2 ceba
-3 grills d’all
-4 gambes
-2 carxofes
-1 got de vi blanc
-Orenga
-Sal

Com ho fem?
Posem els spaghettis a bullir. Mentrestant, en una paella, sofregim els allets i la ceba tallats molt finets. Deixem sofregir uns minutets. Tallem a daus els tomàquets, prèviament nets i pelats i el aboquem a la paella. Sofregim de nou uns minutets i deixem reduir amb el vi. Salem i tapem durant 10 minutets. Reservem.
Amb un raig d’oli, fregim les gambes volta i volta . Les carxofes, en aquest cas envasades, es tallen a rodanxetes.
Per muntar el plat, posem els spaghettis, la salsa de tomàquet per sobre, una gambeta i les carxofes. Assaonem amb una miqueta d’orenga.
Bon profit!

Anuncis

Posted on gener 5, 2011, in pasta. Bookmark the permalink. 11 comentaris.

  1. >Una combinació que segur que resulta molt bona. I ja veig que la nova vaixella és molt xula! A veure com estrenes el bufador… 😉

  2. >he sentit bé??? carxofes??? que bons han d'estar!! i ja tinc ganes de veure la vaixella!!! per cert, ja he vist els nous canvis a la capçalera!!! jajajajajaj, quin crack

  3. >Oooohhh!! Quines gana m'ha entrat al veure aquests spaghetti… i a sobre amb carxofes i gambes, dos dels meus aliments preferits!!El bufador l'haurem d'estrenar aviat, eh? ;)M'agrada molt la nova capçalera :)Petonets,Sandra

  4. >Normalment faig spaghetti amb tot tipus de verdures i hortalisses però mai penso en les carxofes! En prenc nota.

  5. >T'han quedat genials!!! Jo em vaig comprar un bufador fa cosa d'un mes, i el vaig estrenar fent una crema catalana i va sortir taaan booona…ai que contenta que vaig quedar amb el meu bufador nou!! Esper que el disfrutis molt, i que nosaltres ho poguem veure des d'aquesta cuina!! un petó molt fort. Paula

  6. >Acabe d'arribar, m'he passejat un poc per ta casa i m'ha encantat la teua cuina. Estos espaguettis em pareixen boníssims i lleugers per a estos dies, hem de pensar ja a llevar-nos el quilet que hem agafat.Besets

  7. >A mi la pasta m'agrada molt amb verdures però amb carxofa no l'he tastat mai, i a sobre amb gambes han d'estar boníssims!Enhorabona per la nova adquisició!Espero la crema, que m'encanta així que ja me'n guardaràs una mica!;)Petonets.

  8. >Que bons aquests spaghetti!! I ja veig que els Reis van ser molt puntuals a casa vostra. ;)Petons!

  9. >Me gustan los espaguettis marineros y el toque que tu has dado a los tuyos me parece delicioso.Besos.

  10. >Que ricuraaaa, me quedo a comer, un besico.

  11. >Hola Marina,m'encanta la pasta, de totes les maneres i formats i aquesta combinació d'ingredients que esn presentes em sembla perfecta! ha de ser una meravella.Molts petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: