>Panacotta

>

Hola a tothom! Ja torno a ser per aquí després d’uns dies de descans, d’estar amb la família, de gaudir del bon menjar…
Ja feia dies que em rondava pel cap fer la panacotta, però no en tenia ni idea de com anava això. Vaig cercar per Internet i vaig trobar la recepta en aquest bloc de cuina: El Aderezo. M’agrada molt la panacotta perquè són unes postres que pots combinar amb una gran varietat de melmelades, compotes, coulís, xocolates, etc. És molt senzilla de fer i, la veritat, pot ser un plat molt atractiu per aquestes festes.

PS: què us sembla la nova imatge de portada del bloc? 😛

Ingredients (6 persones)

-200ml de nata per cuinar
-200ml de llet
-Dues culleradetes de sucre de vainilla
-1 sobret de gelatina neutra

Com ho fem?

Omplim fins la meitat un got amb llet i hi mesclem la gelatina. Reservem.
En una cassola aboquem la nata, la llet i el sucre. Anem barrejant amb unes varilles fins que bulli. Ho traiem del foc i continuem barrejant dos minutets. Hi afegim la gelatina i seguim amb les varilles un minutet. Ara, emmotllem com més ens agradi. Podem fer-ho amb un motllo gran, en motllos individuals, etc. Deixem refredar a temperatura ambient i, després, ho fiquem a la nevera durant, almenys, una horeta. Servim amb l’acompanyament que més ens agradi. Jo, avui, he triat una compota d’albercocs. Els fruits vermells són també una combinació excel·lent.

Bon profit!


Anuncis

Posted on Desembre 28, 2010, in postres. Bookmark the permalink. 5 comentaris.

  1. >T'ha quedat molt guapa aquesta panacota!! Jo estic esperant les fotos per penjar una recepta de panacotta salada! Ens veiem!!

  2. >Hola!! T'ha quedat molt be i fa una pinta que…mmm…mmmm…una recepta més a la carpeta de pendents!! Un petó! Paula

  3. >Marina, quina recepta més xula! t'ha quedat genial! ah! i m'agrada molt la teva nova capçalera!!!! petonets

  4. >Sempre m'ha cridat l'atenció la panacota, ara ja no en tindré excusa!I la capçalera fantàstica, molt adequada al nom del blog jejeDoncs veig que tenim una trajectòria similar ja que jo vaig estudiar Història de l'Art a la Ub i després em vaig decantar pel camp educatiu ;)Petonets!Sandra

  5. >M'encanta la panacota!!!! Aquesta recepta va directa a la llista de preferides 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: