>Sopa de carbassa

>

Ingredients (per a 4 persones)

-Una carbassa
-2 porros
-Sal
-Oli
-100 ml de nata

Com ho fem?

Agafem la carbassa i li tallem la pell. La posem a bullir dins la cassola tallada a daus fins que quedi molleta (podem fer la prova clavant-hi una ganivet).

Mentrestant, sofregim en una paella els porros ben talladets fins que quedin daurats. A continuació, ho aboquem tot en un pot o dintre la cassola mateix i ho ben batem.

Per emplatar, hi afegim un raig d’oli i una miqueta de sal. Si volem decorar-ho una mica, hi podem fer unes ratlletes amb nata per cuinar.

Anuncis

Posted on Novembre 29, 2010, in verdura. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: