>Cuinat

>

El plat que us presento avui és una recepta típica d’Eivissa que es cuina per Pasqua.

Ingredients:

-1kg bledes
-1kg verdura
-200gr de guixes
-200gr faves pelades
-Herbasana
-3 alls
-Pebrera vermella
-Sal
-Oli
-Mig llimó

Com ho fem?

Posem a bullir les bledes i la verdura. Quan comencin a bullir, hi aboquem les guixes. Deixem que bulli de nou i esperem 10 minuts aproximadament. Ho retirem del foc i ho ben escorrem. Tornem a posar-hi aigua de cisterna i hi afegim les faves pelades. Quan ja bulli, hi afegim una mica d’herbasana, els alls pelats, una mica de pebrera vermella en pols, una miqueta de sal i oli i deixem que bulli durant uns 30 minuts.

S’ha de servir ben calent i pot afegir-s’hi, per presentar-ho, una mica d’oli i unes gotetes de llimó.

Advertisements

Posted on Novembre 29, 2010, in verdura. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: