>Pastís de formatge

>Ingredients:

– 3 ous
– 3 iogurts naturals
– una tarrina de formatge per untar (estil Philadelphia)
-3 cullerades soperes de farina
-4 cullerades soperes de sucre

Per a la base:

-10 galetes maria
-40 gr de mantega

Per al recobriment:
-Mig pot de melmelada de gerds

Comencem!!

Engega el forn i posa’l a uns 200º. Així ja el tindrem ben calentó per enfornar el pastís. En un bol ben gran mescla bé els ous, el formatge, els iogurts, la farina i el sucre. És aconsellable fer-ho amb una batedora perquè no quedin grumolls.

Un cop feta la massa, posa en un plat les 10 galetes i aboca-hi per sobre la mantega. Pots posar la mentega en una cassola i calentar-la o bé ficar les galetes i la mantega juntament al forn, és més pràctic. Un cop ho tens junt i calent, amb una forquilla, ho aixafes intentant aconseguir una massa homogènia. Ara, unta bé de mantega un motlle metàlic i afegeix-hi la galeta picada, tapant-ne tot el fons.

Quan estigui tot cobert, aboca-hi la massa. Ara, ja pots enfornar-ho. Deixa-ho uns 25 minuts. Per saber si està cuit, clava-hi un escuradents i, si surt net, vol dir que ja està llest.

Un cop tret del forn, es deixa refredar i es desemmotlla. Per sobre, es cobreix amb la melmelada.

Bon apetit!!

Anuncis

Posted on Novembre 13, 2010, in postres. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: